skip to Main Content
  • 24/7 bereikbaar
  • Snel en flexibel ontruiming in 1 dag
  • Laagste prijsgarantie
  • ISO en VCA gecertificeerd

Neem contact op

Woningontruiming Capelle aan den Ijssel

Professionele ontruiming in Capelle aan den IJssel

Eurocare staat voor u klaar als u een huis wilt laten ontruimen in Capelle aan den IJssel. U kunt ons inschakelen voor een woningontruiming en een bedrijfsontruiming. Bovendien pakken we alle te verrichten taken op, als we een woning of bedrijfspand ontruimen. Denk aan waterschade herstellen, een wietplantage ontruimen, een woning renoveren (inclusief vloerverwijdering) en een seniorenwoning ontruimen na een overlijden. Kortom, laat ons in Capelle aan den IJssel uw bedrijfspand of woning ontruimen, opruimen en schoonmaken!

Gespecialiseerd in Wietplantage ontruiming

Heeft u een wietplantage ontdekt in Capelle aan den IJssel? Neem dan contact op met Eurocare voor een professionele en veilige wietplantage ontruiming. Eurocare zorgt voor de volledige ontruiming, demontage en afvoer van de wietplantage / hennepkwekerij zonder dat hierbij extra schade wordt aangericht door de gevaarlijke bekabeling en bewateringsinstallaties die bij veel wietplantages geïnstalleerd zijn. Bel voor een grondige ontruiming van wietplantages tegen de beste prijs vandaag nog naar Eurocare!

Wietplantage ontruiming Capelle aan den IJssel

Diensten Eurocare ontruiming in Capelle aan den IJssel

Bent u benieuwd wat Eurocare ontruiming in Capelle aan den IJssel voor u kan betekenen? Bekijk dan hieronder welke diensten wij aanbieden:

Kies voor een woningontruiming in Capelle aan den IJssel

Als u ons een woning laat ontruimen, dan bent u verzekerd van vakkundig, netjes en discreet resultaat. Overigens geldt dit niet alleen bij een standaard huisontruiming, maar ook als we een woning mogen ontruimen na een overlijden of als we een seniorenwoning mogen ontruimen. Een woning ontruimen we altijd zeer compleet. Wilt u dat wij ook meteen de vloeren verwijderen, een woningrenovatie verzorgen en een opleveringsschoonmaak verrichten? Geen probleem. En treffen wij spullen zonder volgende bestemming aan? Dan laten we de niet-bruikbare goederen verantwoord verwerken en schenken we de bruikbare goederen aan diverse stichtingen. Deze complete aanpak hanteren we als we een woning ontruimen en als we een bedrijfspand ontruimen of renoveren.

Voor complete schoonmaakwerkzaamheden maken wij graag een afspraak met u

Ontdek in Capelle aan den IJssel al onze diensten

Wilt u ons voor net iets meer inschakelen dan voor een gewone woningontruiming of bedrijfsontruiming? Daar draaien wij onze hand niet voor om. Zo kunnen wij snel en zorgvuldig een wietplantage ontruimen. Een hennepkwekerij ontruimen is specialistisch werk waarin wij veel ervaring hebben opgedaan. Wilt u ons uitnodigen voor het herstel van de waterschade in uw woning of bedrijfspand? Ook dat pakken we graag op. En als wij een complete woningrenovatie of bedrijfsrenovatie verzorgen, sluiten wij deze altijd af met een bouwschoonmaak. Een ander belangrijk voordeel is dat wij ISO en VCA gecertificeerd zijn. En betalingen aan ons in Capelle aan den IJssel voldoet u eenvoudig per pin!

SGS ISO9001:2008

VCA logo

Laat ons in Capelle aan den IJssel het huis ontruimen

Is het tijd voor een huisontruiming in Capelle aan den IJssel? Laat ons dan de woning ontruimen. Wij komen dan niet alleen het pand ontruimen, maar ook graag eventuele waterschade herstellen, vloeren verwijderen en een opleveringsschoonmaak verrichten. Kies voor onze uitmuntende service, hoogstaande kwaliteit en laagste prijsgarantie. Bel naar 085-8769979 of stuur een e-mail naar info@eurocarerotterdam.nl en laat ons in Capelle aan den IJssel een seniorenwoning ontruimen na een overlijden, een bedrijf ontruimen, een hennepkwekerij ontruimen of een bedrijfsrenovatie verzorgen!

085-8769979