skip to Main Content
  • 24/7 bereikbaar
  • Snel en flexibel ontruiming in 1 dag
  • Laagste prijsgarantie
  • ISO en VCA gecertificeerd

Neem contact op

Woningontruiming Dordrecht

Wenst u een pand te ontruimen in Dordrecht?

Staat er een woningontruiming in Dordrecht op de planning? Of wilt u een bedrijfspand laten ontruimen? Eurocare is gespecialiseerd in zowel huisontruiming als bedrijfsontruiming. Wilt u een seniorenwoning laten ontruimen? Wilt u een zojuist ontdekte wietplantage laten ontruimen? Wilt u waterschade laten herstellen in uw woning of bedrijfspand? Of wenst u een woningrenovatie? Laat ons dan ook direct uw vloeren verwijderen. Oftewel, wij zijn beschikbaar voor alle diensten rondom uw huisontruiming of bedrijfsontruiming in Dordrecht!

Specialist in Wietplantage ontruiming in Dordrecht

Heeft u een wietplantage ontdekt in Dordrecht? Neem dan contact op met Eurocare voor een professionele en veilige wietplantage ontruiming. Eurocare verzorgt de volledige ontruiming, demontage en afvoer van de wietplantage in uw woning of bedrijfspand. Bel ons voor een grondige ontruiming van wietplantages tegen de beste prijs!

Wietplantage ontruiming Dordrecht

Diensten Eurocare ontruiming in Dordrecht

Bent u benieuwd wat het aanbod van Eurocare in Dordrecht is? Bekijk dan hieronder welke diensten wij aanbieden:

Zo gaan wij te werk bij uw woningontruiming in Dordrecht

Wij gaan uiterst zorgvuldig en discreet te werk gedurende uw huisontruiming in Dordrecht.
Een seniorenwoning ontruimen of een woning ontruimen na een overlijden is dan ook iets waar wij zeer regelmatig voor worden ingezet. Indien hierbij onbruikbare goederen worden aangetroffen, worden deze verantwoord verwerkt. De bruikbare goederen die zijn achtergelaten, worden aan diverse stichtingen geschonken. Mogen wij ook uw vloeren verwijderen? Wenst u een woningrenovatie? Of wilt u een complete opleveringsschoonmaak laten verrichten? Leg de ontruiming van uw pand in onze handen. Maak vandaag nog een afspraak om uw woning te laten ontruimen of uw bedrijfspand in Dordrecht te ontruimen.

Voor complete schoonmaakwerkzaamheden maken wij graag een afspraak met u

Wij hebben u in Dordrecht nog veel meer te bieden

Wist u dat wij u nog veel meer te bieden hebben? Wij bieden niet enkel een woningontruiming of bedrijfsontruiming. Ook het herstellen van de waterschade in uw woning of bedrijfspand hoort hierbij. Bent u zojuist gestuit op een illegale hennepkwekerij? Laat ons de wietplantage vakkundig ontruimen. Indien er hierbij schade is ontstaan, kunnen wij ook uw bedrijfsrenovatie of woningrenovatie op ons nemen. Zet u ons ook in voor uw bouwschoonmaak? Handig om te weten, is dat ons bedrijf tevens ISO en VCA gecertificeerd is. U leest het al, wij bieden u vele voordelen in Dordrecht!

SGS ISO9001:2008

VCA logo

Uw woning vakkundig laten ontruimen

Wenst u een vakkundige woningontruiming na een overlijden? Wilt u een seniorenwoning laten ontruimen? Kies dan voor onze service. Wij bieden u enkel hoogwaardige kwaliteit en de scherpste prijzen. Laat ons uw bedrijfspand ontruimen, seniorenwoning ontruimen of huis ontruimen. Benader ons via 085-8769979 of stuur een e-mail naar info@eurocarerotterdam.nl. Kortom, zet ons in voor het ontruimen van uw bedrijfspand in Dordrecht, laat ons uw waterschade herstellen of zet ons in voor uw woningrenovatie!

085-8769979