skip to Main Content
  • 24/7 bereikbaar
  • Snel en flexibel ontruiming in 1 dag
  • Laagste prijsgarantie
  • ISO en VCA gecertificeerd

Neem contact op

Woningontruiming Gouda

Een woningontruiming in Gouda gewenst?

Wilt u een pand in Gouda ontruimen? Laat Eurocare vakkundig en snel uw huis ontruimen.
Of u nu als bedrijf een bedrijfspand wilt laten ontruimen of als particulier een woningontruiming wenst, wij staan voor u klaar. Bedrijfsontruiming is namelijk ook een specialisatie van ons. Maar wij kunnen nog veel meer voor u betekenen. Wilt u een seniorenwoning laten ontruimen? Of heeft u zojuist waterschade ontdekt? Laat ons uw waterschade herstellen. Ook een wietplantage kunnen wij ontruimen. Wenst u een woningrenovatie? Schakel onze vakmensen in. Wij kunnen indien gewenst ook meteen uw vloeren verwijderen. Wat mogen wij betekenen binnen het ontruimen van uw woning of bedrijfspand in Gouda?

Wietplantage laten ontruimen in Gouda

Heeft u een wietplantage in uw woning of huis in Gouda ontdekt? Wij zorgen voor de volledige ontruiming, demontage en afvoer van de wietplantage / hennepkwekerij zonder dat hierbij extra schade wordt aangericht door de gevaarlijke bekabeling en bewateringsinstallaties die bij veel wietplantages geïnstalleerd zijn. Neem daarom vandaag nog contact met Eurocare op voor een veilige en professionele wietplantage ontruiming!

Wietplantage ontruiming Gouda

Diensten Eurocare in Gouda

Bent u opzoek naar en ontruimingsbedrijf in Gouda? Kom dan naar Eurocare ontruiming Gouda. Bekijk hieronder welke diensten wij aanbieden:

Een compleet aanbod diensten in Gouda

Wenst u een huisontruiming in Gouda? Dan komen wij graag bij u langs voor een uitgebreide woningontruiming. Gedurende de tijd dat wij uw huis ontruimen, gaan wij uiterst respectvol en zorgvuldig te werk. Zeker wanneer wij een seniorenwoning mogen ontruimen of een woning ontruimen na een overlijden. De nog bruikbare goederen die wij na de ontruiming aantreffen, komen terecht bij diverse stichtingen. Goederen die niet bruikbaar zijn, worden netjes en verantwoord verwerkt. Mogen wij uw woning ontruimen? Zet ons dan ook in om uw vloeren te verwijderen. Wenst u een woningrenovatie? Of een algehele opleveringsschoonmaak? Of wilt u een bedrijfspand laten ontruimen? Neem dan gauw contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Voor complete schoonmaakwerkzaamheden maken wij graag een afspraak met u

Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen in Gouda

Wist u dat wij naast voor woningontruiming en bedrijfsontruiming ook voor andere diensten inzetbaar zijn? Indien u op een illegale wietplantage bent gestuit, kunnen wij de hennepkwekerij geheel ontruimen. Zo heeft u hier ook geen last meer van. Is er waterschade in uw woning of bedrijfspand? Laat ons de waterschade herstellen. Behoeft u een woningrenovatie of bedrijfsrenovatie voor uw pand? Wij verrichten zelfs uw bouwschoonmaak. Ons bedrijf is ISO en VCA gecertificeerd en levert daarmee uitstekende kwaliteit. Kies voor onze diensten vanuit Gouda!

SGS ISO9001:2008

VCA logo

Zet ons in voor uw huisontruiming in Gouda

Mogen wij een huis in ontruimen? Wenst u een woning te laten ontruimen na een overlijden? Of wilt u een seniorenwoning laten ontruimen? Neem dan contact met ons op en ontdek onze scherpe prijzen en hoogstaande kwaliteit. Zet ons in voor uw bedrijfsrenovatie, laat ons uw waterschade herstellen, uw pand ontruimen en meteen ook uw vloeren verwijderen. Bel naar 085-8769979 of stuur een e-mail naar info@eurocarerotterdam.nl. Een bedrijfsontruiming, het ontruimen van een wietplantage of uw huisontruiming in Gouda pakken wij snel en vakkundig aan!

085-8769979