skip to Main Content
  • 24/7 bereikbaar
  • Snel en flexibel ontruiming in 1 dag
  • Laagste prijsgarantie
  • ISO en VCA gecertificeerd

Neem contact op

Woningontruiming Hoek van Holland

Voor een huisontruiming in Hoek van Holland

Benader Eurocare als u een woning wilt laten ontruimen in Hoek van Holland. Zoekt u niet iemand voor een woningontruiming, maar voor een bedrijfsontruiming? Laat ons dan uw bedrijfspand ontruimen. Hierin zijn we namelijk ook gespecialiseerd. Net als in een seniorenwoning ontruimen na een overlijden, een wietplantage ontruimen, waterschade herstellen en een woning renoveren (inclusief vloerverwijdering). Kortom, nodig ons in Hoek van Holland uit, zodat wij uw bedrijfspand of woning kunnen ontruimen, opruimen en schoonmaken!

Uw Partner in Wietplantage ontruiming

Een wietplantage ontdekt in Hoek van Holland of omgeving? Wij bieden volledige ontruiming, demontage en afvoer van de wietplantage zonder dat hierbij extra schade wordt aangericht door de gevaarlijke bekabeling en bewateringsinstallaties die bij veel wietplantages geïnstalleerd zijn.  Bel voor een grondige ontruiming van wietplantages tegen de scherpste prijs vandaag nog naar Eurocare!

Wietplantage ontruiming Hoek van Holland

Diensten Eurocare in Hoek van Holland

Bent u benieuwd wat Eurocare in Hoek van Holland voor u kan betekenen? Bekijk dan hieronder ons aanbod:

Kom meer te weten over een woningontruiming in Hoek van Holland

Mogen wij een huis ontruimen? Dan gaan we netjes, vakkundig en discreet te werk. Deze aanpak passen we bij elke huisontruiming toe, maar nog net iets meer als we een woning mogen ontruimen na een overlijden of als we een seniorenwoning mogen ontruimen. Als wij een woning ontruimen, vinden we het geen probleem ook meteen de vloeren te verwijderen, een woningrenovatie te verzorgen en een opleveringsschoonmaak te verrichten. Blijken er nog spullen zonder volgende bestemming te liggen? Wij schenken de bruikbare goederen dan aan diverse stichtingen en laten de niet-bruikbare goederen verantwoord verwerken. Deze werkwijze geldt altijd. Of we nou een woning of bedrijfspand ontruimen of renoveren.

Voor complete schoonmaakwerkzaamheden maken wij graag een afspraak met u

Ontdek in Hoek van Holland al onze extra diensten

Heeft u meer klussen voor ons klaarliggen dan een standaard woningontruiming of bedrijfsontruiming? Wij pakken elke klus graag voor u op. Laat ons bijvoorbeeld die illegale wietplantage ontruimen. Wij zijn namelijk zeer ervaren in het ontruimen van een hennepkwekerij. Of laat ons zorgdragen voor het herstel van de waterschade in uw woning of bedrijfspand. Wij draaien onze hand niet om voor een complete woningrenovatie of bedrijfsrenovatie. Uiteraard eindigen wij dan altijd met een volledige bouwschoonmaak. Deze garanties bieden wij u, omdat wij ISO en VCA gecertificeerd zijn. Nog een voordeel: u mag ons in Hoek van Holland eenvoudig per pin betalen!

SGS ISO9001:2008

VCA logo

Laat ons in Hoek van Holland het huis ontruimen

Moet er een huisontruiming plaatsvinden in Hoek van Holland? Wij komen de woning graag ontruimen. En als wij het pand ontruimen, zullen we desgewenst ook meteen de vloeren verwijderen, de waterschade herstellen en een opleveringsschoonmaak verzorgen. Kies voor onze hoogstaande kwaliteit, uitmuntende service en laagste prijsgarantie. Bel naar 085-8769979 of stuur een e-mail naar info@eurocarerotterdam.nl. Nodig ons uit en laat ons een seniorenwoning ontruimen na een overlijden, een hennepkwekerij ontruimen, een bedrijf ontruimen of een bedrijfsrenovatie verzorgen in Hoek van Holland!

085-8769979