skip to Main Content
  • 24/7 bereikbaar
  • Snel en flexibel ontruiming in 1 dag
  • Laagste prijsgarantie
  • ISO en VCA gecertificeerd

Neem contact op

Woningontruiming Monster

Nodig ons uit een pand te ontruimen in Monster

Is het in Monster tijd voor een woningontruiming? Eurocare komt graag en vakkundig uw huis ontruimen. Als zakelijke opdrachtgever kunt u ons inschakelen om uw bedrijfspand te laten ontruimen. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in bedrijfsontruiming. En daar houden onze diensten nog lang niet op. Zo zijn wij ook uw partner als u iemand zoekt om een seniorenwoning te ontruimen, waterschade te herstellen, een wietplantage te ontruimen of een woning te renoveren, inclusief vloerverwijdering. Kortom, wij zijn graag uw complete partner in Monster in het ontruimen, opruimen en schoonmaken van woningen en bedrijfspanden!

Wietplantage laten ontruimen in Monster

Wietplantage ontdekt in Monster of omstreken? Eurocare is een expert voor professionele en veilige wietplantage ontruiming. Wij bieden u volledige service binnen ontruiming, demontage en afvoer van de wietplantage / hennepkwekerij zonder dat hierbij extra schade wordt aangericht. Bel voor een grondige ontruiming van wietplantages tegen de scherpste prijs. Bel vandaag nog naar Eurocare!

Wietplantage ontruiming Monster

Diensten Eurocare ontruiming in Monster

Wilt u gebruik maken van onze diensten in Monster? Bekijk dan ons aanbod:

Ontdek onze diensten in Monster in woningontruiming

Mogen wij langskomen voor een complete huisontruiming? Onze aanpak is uiterst discreet, netjes en uitvoerig. Vanwege deze werkwijze, worden wij vaak ingezet om een seniorenwoning te ontruimen of om een woning te ontruimen na een overlijden. Treffen wij achtergelaten, bruikbare goederen aan? Dan schenken wij deze aan diverse stichtingen. Niet-bruikbare goederen laten we op verantwoorde wijze verwerken. Schakelt u ons in om een woning te ontruimen? Dan pakken we ook graag alle bijbehorende diensten op. Zo komen wij graag vloeren verwijderen, een woningrenovatie uitvoeren en sluiten we af met een opleveringsschoonmaak. Dit doen we niet alleen als we een woning ontruimen, maar ook als we een bedrijfspand ontruimen en renoveren.

Voor complete schoonmaakwerkzaamheden maken wij graag een afspraak met u

Maak in Monster gebruik van onze extra diensten

Wij informeren u graag over onze diensten naast woningontruiming of bedrijfsontruiming. Wist u bijvoorbeeld al dat u ons ook in kunt schakelen voor het herstel van waterschade in een woning of een bedrijfspand? En die illegale wietplantage in dat huis of in dat afgelegen pand? Wij kunnen deze hennepkwekerij volledig ontruimen. Is er schade in een pand ontstaan? Schakel ons dan in voor de woningrenovatie of bedrijfsrenovatie. Nadat wij klaar zijn met het klussen, volbrengen we uiteraard ook nog een complete bouwschoonmaak. Al onze werkzaamheden zijn met pin te betalen. Kies ook voor deze ISO en VCA gecertificeerde ontruimer en schakel ons in vanuit Monster!

SGS ISO9001:2008

VCA logo

Laat ons het huis ontruimen in Monster

Wilt u dat wij een woning in Monster ontruimen na een overlijden? Maak dan een afspraak met ons voor de huisontruiming. Bij ons bent u verzekerd van de laagste prijsgarantie, een uitmuntende service en topkwaliteit. Kortom, laat ons uw pand ontruimen, vloeren verwijderen, waterschade herstellen, een bedrijfsrenovatie verrichten en een opleveringsschoonmaak volbrengen. Bel naar 085-8769979 of stuur een e-mail naar info@eurocarerotterdam.nl. Uw bedrijf ontruimen, een hennepkwekerij ontruimen of een seniorenwoning ontruimen na een overlijden ligt bij ons in Monster in de juiste, vakkundige handen.

085-8769979