skip to Main Content
  • 24/7 bereikbaar
  • Snel en flexibel ontruiming in 1 dag
  • Laagste prijsgarantie
  • ISO en VCA gecertificeerd

Neem contact op

Woningontruiming Rijswijk

Laat ons het pand ontruimen in Rijswijk

Een pand of huis ontruimen in Rijswijk, laat u met een gerust hart over aan Eurocare. Wij zijn uw specialist in woningontruiming en bedrijfsontruiming. Bovendien zijn wij voor meer diensten in te schakelen dan een woning of bedrijfspand ontruimen. Denk aan waterschade herstellen, een wietplantage ontruimen, een seniorenwoning ontruimen na een overlijden en een woning renoveren, inclusief de vloerverwijdering. U ziet, het ontruimen, opruimen en schoonmaken van woningen en bedrijfspanden in Rijswijk ligt bij ons in de juiste, professionele handen!

Professionele en veilige Wietplantage ontruiming

Voorkom schade door onzorgvuldige ontruiming van wietplantages. Heeft u een wietplantage / hennepkwekerij ontdekt in Rijswijk of omgeving? Neem dan contact op met Eurocare voor zorgvuldige en veilige ontruiming van de wietplantage tegen gegarandeerd de laagste prijs! Wij verzorgen indien gewenst de volledige ontruiming, demontage en afvoer van de wietplantage in uw woning of bedrijfspand. Door onze zorgvuldige werkwijze voorkomen wij verdere schade door foutieve demontage van gevaarlijke bekabeling en/of sprinklerinstallaties van de wietplantage.

Bel vandaag naar Eurocare voor een grondige ontruiming van wietplantages tegen de beste prijs!

Wietplantage ontruiming Rijswijk

Diensten van Eurocare ontruiming Rijswijk

Bent u op zoek naar een ontruimingsdienst? Neem dan een kijkje bij Eurocare in Rijswijk. Wij bieden u diverse diensten;

Als u ons uitnodigt voor een woningontruiming in Rijswijk

Als wij een huisontruiming mogen verzorgen, weet u zeker dat we uw woning vakkundig ontruimen. Wij werken bovendien netjes en discreet. Hierdoor mogen we ook vaak een seniorenwoning ontruimen of een woning ontruimen na een overlijden. Komen we achtergelaten niet-bruikbare goederen tegen? Wij laten deze verwerken op verantwoorde wijze. Achtergebleven, bruikbare goederen krijgen een plekje bij geselecteerde stichtingen. Als wij een woning ontruimen, pakken we alle benodigde taken op. Laat ons bijvoorbeeld de vloeren verwijderen, een woningrenovatie verrichten en een opleveringsschoonmaak verzorgen. Laat u ons geen woning ontruimen, maar een bedrijfspand ontruimen of renoveren? Dan bieden we dezelfde diensten aan.

Voor complete schoonmaakwerkzaamheden maken wij graag een afspraak met u

Profiteer van al onze diensten in Rijswijk

Heeft u een andere klus voor ons klaarliggen dan een woningontruiming of bedrijfsontruiming? Geen probleem. Moeten wij een wietplantage ontruimen? Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen van een hennepkwekerij. Is er sprake van een lekkage? Wij komen graag langs voor het herstel van de waterschade in uw woning of bedrijfspand. Moet uw pand om een andere reden gerenoveerd worden? Nodig ons uit voor een woningrenovatie of bedrijfsrenovatie. En zijn wij klaar met onze werkzaamheden? Dan laten we alles schoon achter dankzij onze bouwschoonmaak. U ziet, kiezen voor ons is kiezen voor een ISO en VCA gecertificeerde partner. Zo bieden wij ook betalingsmogelijkheden per pin aan. Wanneer wenst u ons in Rijswijk?

SGS ISO9001:2008

VCA logo

Schakel ons in om een huis te ontruimen in Rijswijk

Wanneer mogen wij een huisontruiming in Rijswijk verzorgen? Laat ons weten hoe uitvoerig wij de woning mogen ontruimen. Wilt u dat wij alleen het pand ontruimen? Moeten we ook de vloeren verwijderen? Is er waterschade te herstellen? En wenst u een opleveringsschoonmaak naderhand? Kies voor onze uitmuntende service, laagste prijsgarantie en topkwaliteit. Bel naar 085-8769979 of stuur een e-mail naar info@eurocarerotterdam.nl en laat ons in Rijswijk een bedrijf ontruimen, een bedrijfsrenovatie verzorgen, een seniorenwoning ontruimen na een overlijden of een hennepkwekerij ontruimen!

085-8769979