skip to Main Content
 • 24/7 bereikbaar
 • Snel en flexibel ontruiming in 1 dag
 • Laagste prijsgarantie
 • ISO en VCA gecertificeerd

Woningontruiming Rotterdam

Woning of bedrijf ontruimen in Rotterdam?

Bent u op zoek naar woningontruiming in de regio Rotterdam? Wenst u een bedrijfsontruiming, seniorenwoning ontruiming, wilt u een woning ontruimen na een overlijden of een hennepkwekerij laten ontruimen? Eurocare Ontruiming is uw adres wanneer u een pand wilt laten ontruimen. Een huisontruiming, bedrijfsontruiming of een woning ontruimen na een overlijden is een ingrijpende gebeurtenis. Vaak bent u hier veel tijd en aandacht aan kwijt. Besteed uw woningontruiming om die reden uit aan Eurocare Ontruiming. Ons enthousiaste en gedreven team stelt uw wensen als opdrachtgever centraal. Benader ons vandaag nog vanuit Rotterdam indien u een woning wilt ontruimen.

Snelle en grondige wietplantage ontruiming in Rotterdam

Wietplantage / hennepkwekerij ontdekt in Rotterdam of omstreken? Neem direct contact op met Eurocare Ontruiming voor grondige en veilige ontruiming van de wietplantage in uw woning of bedrijfspand. Vraag vandaag om een vrijblijvende offerte en wij komen langs voor een snelle en grondige ontruiming! Eurocare verzorgt de volledige demontage en afvoer van de wietplantage / hennepkwekerij op veilige wijze met minimaal risico op verdere schade door de demontage van gevaarlijke elektra en sprinklers. Voor gegarandeerd de laagste prijs neem vandaag contact op met Eurocare voor wietplantage ontruiming!

Wietplantage ontruiming Rotterdam

Diensten van Eurocare ontruiming Rotterdam

Wilt u graag gebruik maken van ontruimingsdiensten in Rotterdam? Neem dan een kijkje bij Eurocare ontruiming. Wij bieden u diverse ontruimingsdiensten;

Wat mogen wij voor u betekenen in Rotterdam?

Mogen wij uw woningontruiming in Rotterdam op ons nemen? Dan gaan wij zorgvuldig, vakkundig en uiterst respectvol te werk. Zeker wanneer wij een seniorenwoning ontruimen. Wanneer u ons uw huis laat ontruimen, schenken wij de achtergelaten bruikbare goederen aan diverse stichtingen. De onbruikbare goederen worden zorgvuldig verwerkt. Mogen wij ook uw vloeren verwijderen? Zet ons in voor uw vloerverwijdering of leg uw opleveringsschoonmaak in onze handen. Wij zijn tevens inzetbaar voor het herstellen van waterschade in uw woning of bedrijfspand. Wilt u uw bedrijfspand laten ontruimen? Zet ons dan meteen in voor uw bedrijfsrenovatie. Bent u gestuit op een wietplantage? Wij ontruimen de hennepkwekerij in Rotterdam vakkundig en snel.

Voor complete schoonmaakwerkzaamheden maken wij graag een afspraak met u

Waarom ons uw pand in Rotterdam laten ontruimen?

Eurocare kan uw huis snel ontruimen. Al binnen 1 dag is uw huisontruiming en opleveringsschoonmaak voltooid. Ook profiteert u van deze voordelen:

 • Persoonlijk en direct contact met u
 • Laagste prijsgarantie zonder onderhandelen
 • ISO en VCA gecertificeerd bedrijf
 • Service voor zakelijke en particuliere klanten
 • Totaalleverancier van alle diensten
 • Uitmuntende service en topkwaliteit
 • Na oplevering betaalt u veilig met PIN

Kortom, zet ons in Rotterdam in voor uw bouwschoonmaak, huisontruiming en bedrijfsontruiming, of laat ons een woning ontruimen na een overlijden.

SGS ISO9001:2008

VCA logo

Neem vandaag nog contact op

Mogen wij uw woning ontruimen, uw woningrenovatie op ons nemen of mogen wij uw waterschade herstellen? Maak vandaag nog een afspraak om uw seniorenwoning te laten ontruimen, uw bedrijfspand te ontruimen en zet ons meteen in voor uw vloerverwijdering.
Bel 085-8769979 of stuur een e-mail naar info@eurocarerotterdam.nl. Wij hopen in Rotterdam gauw uw bedrijf te ontruimen, een wietplantage te ontruimen of ingezet te worden voor uw woningontruiming.

085-8769979