skip to Main Content
  • 24/7 bereikbaar
  • Snel en flexibel ontruiming in 1 dag
  • Laagste prijsgarantie
  • ISO en VCA gecertificeerd

Neem contact op

Woningontruiming Vlaardingen

Uw vakkundige huisontruiming in Vlaardingen

Eurocare is uw adres indien u vakkundig een woning wilt laten ontruimen in Vlaardingen. Wilt u geen woningontruiming laten verrichten en wel een bedrijfsontruiming? Ook dan bent u bij ons op de juiste plek om uw bedrijfspand te ontruimen. Laat ons een seniorenwoning ontruimen na een overlijden, zet ons in om een wietplantage te ontruimen of zet ons in om uw waterschade te herstellen. Ook voor woningrenovatie kunt u bij ons terecht. Laat ons hierbij ook uw vloeren verwijderen. Oftewel, wilt u uw bedrijfspand of woning laten ontruimen en bent u op zoek naar snelle en vakkundige service van hoogstaande kwaliteit, neem dan contact met ons op vanuit Vlaardingen.

Veilige Wietplantage ontruiming in Vlaardingen

Heeft u onverwacht een wietplantage ontdekt in uw woning of bedrijfspand in Vlaardingen of omstreken? Dan wilt u de wietplantage / hennepkwekerij zo snel en veilig mogelijk laten ontruimen. Neem daarom vandaag nog contact op met Eurocare voor professionele ontruiming tegen de laagste prijs! Eurocare verzorgt de volledige ontruiming, demontage en afvoer van de ongewenste wietplantage (plantjes, elektra, grondstoffen en meer). Voorkom verdere schade door onzorgvuldige demontage van gevaarlijke elektra en kies voor Eurocare, specialisten in wietplantage ontruiming!

Wietplantage ontruiming Vlaardingen

Diensten van Eurocare ontruiming Vlaardingen

Bent u op zoek naar ontruimingsdiensten in Vlaardingen? Kom dan bij Eurocare ontruiming. Wij hebben een divers aanbod aan diensten;

Ontdek wat wij doen tijdens uw woningontruiming in Vlaardingen

Wanneer wij uw huis in Vlaardingen ontruimen, gaan wij respectvol, discreet en vakkundig te werk. Deze zorgvuldigheid geldt vooral wanneer wij een woning ontruimen na een overlijden of wanneer wij een seniorenwoning mogen ontruimen. Mogen wij ook uw vloeren verwijderen? Uw woningrenovatie verrichten? Laat ons uw gehele opleveringsschoonmaak op ons nemen. Zijn er spullen achtergelaten? Deze schenken wij met uw goedkeuring aan diverse stichtingen. Ook de onbruikbare goederen worden netjes verwerkt. Dit is onze standaard werkwijze wanneer wij uw woning of bedrijfspand ontruimen. Zet ons ook in om uw woning of bedrijfspand in Vlaardingen te renoveren indien u dit wenst.

Voor complete schoonmaakwerkzaamheden maken wij graag een afspraak met u

Een breed dienstenaanbod in Vlaardingen

Ons aanbod diensten beperkt zich niet tot het verrichten van een woningontruiming of bedrijfsontruiming. Wij zijn tevens inzetbaar voor het ontruimen van een wietplantage. De aangetroffen hennepkwekerij hebben wij zo verwijderd. Wij kunnen in het geval van een lekkage ook uw waterschade herstellen. Wij kunnen de waterschade in een woning of bedrijfspand efficiënt herstellen. Wenst u een totale woningrenovatie of staat er een bedrijfsrenovatie op de planning? Zet ons direct in. Zo kunnen wij ook uw gehele bouwschoonmaak op ons nemen. Ons bedrijf is ISO en VCA gecertificeerd, wat u de beste kwaliteit diensten en service in Vlaardingen garandeert!

SGS ISO9001:2008

VCA logo

Kies ons om uw huis te ontruimen

Wenst u een woningontruiming? Wilt u uw waterschade laten herstellen? Of behoeft u een totale bedrijfsrenovatie? Maak dan gebruik van de kwalitatief hoogwaardige service van Eurocare. Laat ons uw vloeren verwijderen en uw opleveringsschoonmaak verrichten. Bel via 085-8769979 of stuur een e-mail naar info@eurocarerotterdam.nl. Wij komen graag bij u langs in Vlaardingen om uw woning of bedrijfspand te ontruimen!

085-8769979