skip to Main Content
  • 24/7 bereikbaar
  • Snel en flexibel ontruiming in 1 dag
  • Laagste prijsgarantie
  • ISO en VCA gecertificeerd

Neem contact op

Staat er een bedrijfsontruiming op de planning?

Wenst u een grondige bedrijfsontruiming? Laat uw bedrijfspand ontruimen door Eurocare. Wij kunnen uw pand vakkundig ontruimen. Door onze vele jaren ervaring zijn wij uw betrouwbare partner wanneer u een bedrijf geheel wilt ontruimen. Een bedrijfsontruiming is iets waarbij vaak veel komt kijken. Om ervoor te zorgen dat u zich op de kernactiviteiten van uw organisatie kunt blijven focussen, nemen wij deze werkzaamheden graag voor u uit handen. Wij zijn experts in het bezemschoon opleveren van uw bedrijfspand. Zowel wanneer er sprake is van een verhuizing als bij een faillissement. Mogen wij uw bedrijfspand ontruimen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een snelle bedrijfsontruiming.

Onze werkwijze wanneer wij uw bedrijfspand ontruimen

Wanneer u ons voor uw bedrijfsontruiming kiest, gaan wij altijd efficiënt en snel te werk. Wij zullen uw bedrijfspand vakkundig ontruimen, waarbij wij ook reparaties en kluswerk kunnen verrichten. Wij kunnen indien gewenst uw bedrijfspand bezemschoon opleveren. Laat ons uw goederen vervoeren naar uw nieuwe bedrijfspand of laat ons deze tijdelijk opslaan in onze opslagplaats. Het fijne is dat u helemaal niets hoeft te regelen en u geen tijd verspilt. U kunt uw focus helemaal op uw eigen organisatie leggen. Zelfs het vervoeren van afval, de schoonmaak en reparatiewerkzaamheden van uw bedrijfspand nemen wij op ons. En na uw bedrijfsontruiming betaalt u de factuur gemakkelijk per PIN. Laat uw bedrijfspand ontruimen door Eurocare!

Wij bieden u enkel hoogwaardige kwaliteit

Uw bedrijfspand ontruimen wij met de uiterste zorg en vakkundigheid. Niet voor niets staan wij al jarenlang bekend om onze hoogwaardige kwaliteit diensten. Voorafgaand maken wij een afspraak met u omtrent de datum en het tijdstip van de bedrijfsontruiming. De prijsafspraken en uit te voeren werkzaamheden wanneer wij uw bedrijfspand ontruimen, leggen wij vast in een contract. Hierin kunt u ook aangeven wat er met de inboedel van uw bedrijfspand moet gebeuren. Wilt u deze laten opslaan of mag deze direct verhuisd worden? Zo hebben zowel wij als u zekerheid en komt u straks niet voor vervelende verrassingen te staan. Dat wij de zaken goed regelen en kiezen voor een persoonlijke benadering, kenmerkt onze kwaliteit. Wat wenst u voor uw bedrijfsontruiming?

Wij werken o.a. samen met

Politie logo

NVM logo

KNB logo

Justitie logo

Benader ons vandaag nog voor uw gewenste bedrijfsontruiming

Mogen wij uw bedrijfspand ontruimen? Laat ons uw goederen naar uw nieuwe bedrijfspand verhuizen of uw bedrijfsrenovatie op ons nemen. Wij verrichten graag een algehele schoonmaak en nemen de benodigde reparaties hierbij ook op ons. Neem contact op via 085-8769979 of stuur een e-mail naar info@eurocarerotterdam.nl. Laat ons u ondersteunen bij uw bedrijfsontruiming. Maak vandaag nog een afspraak om uw bedrijfspand te laten ontruimen!

085-8769979