skip to Main Content
  • 24/7 bereikbaar
  • Snel en flexibel ontruiming in 1 dag
  • Laagste prijsgarantie
  • ISO en VCA gecertificeerd

Neem contact op

Uw specialist in bouwschoonmaak

Is het straks tijd voor een bouwschoonmaak? Of zoekt u een specialist die een woning of bedrijfspand kan voorzien van een opleveringsschoonmaak? Maak dan een afspraak met Eurocare. Wat kunnen wij voor u betekenen? Denk aan het verrichten van opruimwerkzaamheden, afval scheiden, maar ook het schoonmaken van de op te leveren projecten. Zo hoeven uw vakmensen zich niet te buigen over de ontruimings-, opruim- en schoonmaakwerkzaamheden. Wij nemen u graag alle zorgen uit handen wat betreft de opleveringsschoonmaak!

Ontdek onze diensten in de bouwschoonmaak

Zoals gezegd bieden wij diensten aan in zowel de bouwschoonmaak als de opleveringsschoonmaak. Wij leggen u graag eerst wat meer uit over de bouwschoonmaak. Het op orde brengen en schoonmaken van bouwterreinen is een specialistische klus. Probeer dit dus niet eigenhandig uit te voeren. Niet alleen omdat de werkzaamheden zelf fysiek zwaar en enige kennis en ervaring in het vak vragen, maar ook omdat het gevaarlijk kan zijn een bouwterrein te betreden, als u niet precies weet hoe u dit het beste kunt schoonmaken. Voorkom eventuele risico’s en schakel ons in. Wij zorgen ervoor dat het bouwterrein weer volledig opgeruimd, ontruimd en schoon is.

Voor complete schoonmaakwerkzaamheden maken wij graag een afspraak met u

Zo gaan we te werk tijdens een opleveringsschoonmaak

Onze diensten in de opleveringsschoonmaak voldoen we voor zowel bouwbedrijven, aannemers, verenigingen van eigenaren, ondernemers als particulieren. Deze schoonmaak gebeurt aan het einde van een bouwproject, bij een (plotselinge) verhuizing of bij een woningontruiming na een overlijden. Immers, het (nieuwe) pand moet zo snel mogelijk bewoond worden door nieuwe bewoners. Laatstgenoemden wensen een schoon opgeleverd pand. Wij zorgen ervoor dat het pand of huis in tip top staat wordt gebracht. Onze specialisten weten precies wat er moet gebeuren om dit resultaat voor elkaar te krijgen. Zij gaan snel doch uitvoerig te werk, zodat u compleet ontzorgd wordt.

Profiteer van onze voordelen bij de bouwschoonmaak

Mogen wij langskomen voor een complete opleveringsschoonmaak? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Complete ontzorging
  • Binnen één dag resultaat
  • Betaalmogelijkheden per pin
  • Volledig schoon bouwterrein of pand
  • Een ISO en VCA gecertificeerde partner

Bent u overtuigd? Schakel ons in voor de bouwschoonmaak.

Schakel ons in voor een opleveringsschoonmaak

Wilt u ons de benodigde bouwschoonmaak laten verzorgen? U bent dan verzekerd van een snel, vakkundig en zeer schoon resultaat. U schakelt ons in door te bellen naar 085-8769979 of stuur een e-mail naar info@eurocarerotterdam.nl. Wij zijn graag uw partner voor die langverwachte opleveringsschoonmaak of bouwschoonmaak.

085-8769979