skip to Main Content
 • 24/7 bereikbaar
 • Snel en flexibel ontruiming in 1 dag
 • Laagste prijsgarantie
 • ISO en VCA gecertificeerd

Woningontruiming Den Haag

Uw betrouwbare partner voor uw woningontruiming in Den Haag

Wenst u een woning te laten ontruimen in Den Haag? Zet Eurocare Ontruiming in indien u een woning wilt ontruimen na een overlijden, een seniorenwoning ontruiming of huisontruiming wilt laten plaatsvinden. Wilt u een bedrijfsontruiming laten plaatsvinden? Of een hennepkwekerij laten ontruimen? Wij begrijpen dat een pand ontruimen veel tijd en energie kost en nemen uw zorgen graag geheel uit handen. Uw wensen zijn voor ons van groot belang. Wat wenst u van ons? Mogen wij ook uw vloeren verwijderen, opleveringsschoonmaak verrichten of woningrenovatie verzorgen? Benader ons vanuit Den Haag en laat ons weten wat u wenst voor uw woningontruiming!

Dit doen wij tijdens uw woningontruiming in Den Haag

Kiest u ervoor om ons uw woning te laten ontruimen in Den Haag of een seniorenwoning te laten ontruimen? Wij gaan dan vakkundig, respectvol en discreet te werk. Mogen wij dan ook uw vloeren verwijderen en opleveringsschoonmaak verrichten? Of heeft u zojuist waterschade geconstateerd en wilt u ons inzetten voor het herstellen van de waterschade in uw woning of bedrijfspand? Wenst u een bedrijfsontruiming? Of wilt u een wietplantage laten ontruimen? Kortom, wij zijn op vele gebieden inzetbaar. Neem vandaag nog contact met ons op vanuit Den Haag en ervaar hoe snel en vakkundig wij uw pand ontruimen!

Voor complete schoonmaakwerkzaamheden maken wij graag een afspraak met u

Waarom voor ons kiezen vanuit Den Haag

Wist u dat wij uw woningontruiming in Den Haag en uw opleveringsschoonmaak al binnen 1 dag voltooid kunnen hebben? Kiest u voor onze diensten, dan profiteert u nog van veel meer voordelen, zoals:

 • Persoonlijke benadering en korte lijnen
 • Een zeer scherpe prijs
 • ISO en VCA certificaten
 • In te zetten door zakelijke en particuliere klanten
 • Een uitgebreid dienstenaanbod
 • Hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service
 • Veilig achteraf betalen met PIN

Oftewel, laat ons naar u in Den Haag komen om een woning te ontruimen na een overlijden, een bouwschoonmaak, huisontruiming of bedrijfsontruiming op ons te nemen.

SGS ISO9001:2008

VCA logo

Maak meteen een afspraak voor uw woningontruiming

Wenst u ons in te zetten voor uw woningrenovatie, huisontruiming of wilt u een wietplantage laten ontruimen? Benader ons dan vandaag nog voor het ontruimen van uw pand. Laat ons uw bedrijfspand ontruimen en vloeren verwijderen. Bel ons via
085-8769979 of stuur een e-mail naar info@eurocarerotterdam.nl. Wij hopen u in Den Haag gauw van dienst te kunnen zijn bij uw bedrijfsontruiming, woningontruiming of woningrenovatie.

085-8769979