skip to Main Content
  • 24/7 bereikbaar
  • Snel en flexibel ontruiming in 1 dag
  • Laagste prijsgarantie
  • ISO en VCA gecertificeerd
Een Seniorenwoning Laten Ontruimen?

Een seniorenwoning laten ontruimen?

Ontruiming van een woning na overlijden

Seniorenwoning laten ontruimenHet overlijden van een dierbare is een trieste gebeurtenis, die vaak veel indruk maakt. Helaas is het dan vaak niet mogelijk om u volledig te focussen op uw rouwproces, doordat er veel dingen moeten gebeuren na het overlijden van uw dierbare. Wij van Eurocare Ontruiming begrijpen als geen ander dat er veel op u afkomt als er iemand overlijdt, en ondersteunen u waar dat kan. Vooral als de overledene al op oudere leeftijd was zijn er vaak veel dingen die overblijven en die geregeld moeten worden. Laat dus niet alles door uw hoofd spoken en gun uzelf rust om u te kunnen focussen op de dingen die echt belangrijk zijn. Wij kunnen de seniorenwoning voor u ontruimen. Wij zijn een betrouwbare partner die met respect omgaat met de woning en eigendommen van uw dierbare, zodat de woning snel, zorgvuldig en met aandacht kan worden ontruimd. Op die manier kunt u zich focussen op de dingen die echt belangrijk zijn.

Verhuur of verkoop van de woning

U wilt er waarschijnlijk niet aan denken, maar na overlijden van de bewoner moet de seniorenwoning worden leeggemaakt en klaargemaakt voor verkoop of verhuur. Bij een verzorgingstehuis of bejaardentehuis is het vaak zelfs zo dat de woning zo snel mogelijk leeg moet zijn, zodat een nieuw persoon van de woning gebruik kan maken. In die gevallen kunt u ons inschakelen om ervoor te zorgen dat de woning niet alleen ontruimd wordt, maar ook netjes wordt opgeleverd. Wij verrichten, naar wens, buiten het ontruimen ook schoonmaakwerkzaamheden, zodat de woning direct klaar is voor oplevering. De woning wordt dan gereinigd, schroeven en spijker verwijderd en gaten in de muur gedicht. Waar nodig zullen wij ook andere herstelwerkzaamheden uitvoeren om de woning geheel schoon en correct op te leveren. Zodat u nergens aan hoeft te denken.

Spullen in de woning

Bij de ontruiming zullen wij uiteraard in aanraking komen met de eigendommen van uw dierbare. U kunt naar wens alle spullen die u wilt houden eerst uit de woning halen, voordat wij aan de slag gaan. En maar mocht u iets vergeten zijn, dan is dit absoluut geen ramp. Alle achtergelaten spullen zullen wij namelijk eerst bij u kenbaar maken. Mocht u niets meer willen houden, dan zullen wij met uw toestemming alle bruikbare spullen aan verschillende stichtingen schenken. De onbruikbare goederen zullen wij netjes verwerken, zodat u daar geen last van ondervindt.

Maak het uzelf niet moeilijker dan noodzakelijk

Wij zijn zeer begripvol voor uw situatie en zullen alles dan ook rustig met u doorspreken, voordat wij aan de slag gaan. Maak het uzelf dus niet moeilijker dan noodzakelijk in deze moeilijke tijd en neem contact met ons op voor de ontruiming van een seniorenwoning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

085-8769979