skip to Main Content
  • 24/7 bereikbaar
  • Snel en flexibel ontruiming in 1 dag
  • Laagste prijsgarantie
  • ISO en VCA gecertificeerd

Neem contact op

Eurocare steunt goede doelen

Eurocare Rotterdam gaat zorgvuldig om met boedels die overblijven na woningontruiming. Wij proberen een zo klein mogelijk deel van de inboedel als afval aan te bieden aan milieustraten. Op deze manier dragen wij graag ons steentje bij om de afvalberg zo klein mogelijk te houden.

Steun aan goede doelen

Bij veel woningontruimingen treffen wij vaak inboedel aan die te weinig restwaarde heeft voor een succesvolle verkoop. Deze inboedel, zoals kasten, stoelen, tafels, bureau’s etc is vaak nog zeer geschikt voor een ‘tweede’ of ‘derde’ leven. Wij bieden deze resterende inboedel dan ook gratis aan bij kringloopwinkels en voedselbanken zodat we zeker weten dat deze goederen de juiste bestemming zullen vinden.

Eurocare Rotterdam is tevens bezig met een netwerk voor ondersteuning van derde wereldlanden. Aangezien wij regelmatig grotere boedels aangeboden krijgen zien wij het als onze missie om er voor te zorgen dat mensen niet alleen in Nederland, maar ook in ontwikkelingslanden, op een praktische manier geholpen worden. Wij doen dan ook al het mogelijke om gebruikte inboedel, te laag in waarde voor doorverkoop, de juiste bestemming te geven bij mensen die het echt nodig hebben.

Eurocare Rotterdam Steunt ook goede Doelen:

RonaldMc Donald Huis logo

Leger des Heils logo

KIKA logo

Unicef logo

Eurocare geeft ook gratis spullen weg aan mensen die het in deze tijd wat minder hebben.
Neem gerust een kijkje naar wat Eurocare aanbiedt.

085-8769979