skip to Main Content
  • 24/7 bereikbaar
  • Snel en flexibel ontruiming in 1 dag
  • Laagste prijsgarantie
  • ISO en VCA gecertificeerd

Neem contact op

Staat er een huisontruiming op de planning?

Gaat er binnenkort een huisontruiming plaatsvinden? Laat het huis vakkundig ontruimen door Eurocare. Wij zijn uw specialist in alles omtrent huisontruiming. Bent u een oudere? Laat ons uw seniorenwoning ontruimen. Wilt u een woning laten ontruimen na een overlijden? Ook hiervoor zijn wij inzetbaar. Laat ons uw waterschade herstellen of zet ons in voor een woningrenovatie. Naast service voor particulieren, bieden wij ook service aan bedrijven. Wij kunnen uw bedrijfspand ontruimen of een ontdekte hennepkwekerij ontruimen.
Wat kunnen wij gedurende uw huisontruiming voor u betekenen?

Hoe wij te werk gaan gedurende de huisontruiming

Wilt u dat wij vakkundig een huis laten ontruimen? Uw huisontruiming hebben wij met onze snelle service al binnen 1 dag geklaard. De goederen die overblijven schenken wij, indien u hiermee akkoord bent, aan verschillende stichtingen. Zijn er onbruikbare goederen? Dan worden deze netjes en verantwoord verwerkt. Laat ons uw opleveringsschoonmaak uitvoeren, waarbij wij uw lampen en schroeven demonteren en de gaten in de muren netjes dichtmaken. Hierbij verrichten wij ook kleine en grote herstelwerkzaamheden. Onze service is altijd van hoogstaande kwaliteit. Wij verrichten enkel uitstekend vakwerk. En wist u dat wij ook nog eens scherpe prijzen hebben? Vraag naar onze prijzen voor uw huisontruiming, maak vandaag nog een afspraak en laat uw huis ontruimen.

Voor complete schoonmaakwerkzaamheden maken wij graag een afspraak met u

Huis laten ontruimen voor verkoop of verhuur

Wilt u een huisontruiming laten plaatsvinden zodat een woning snel weer beschikbaar komt voor de verkoop of verhuur? Wanneer wij uw huis ontruimen, kunt u ons ook inzetten voor een gehele woningrenovatie. Laat ons uw keukens en badkamers plaatsen of loodgieterswerkzaamheden gedurende uw huisontruiming verrichten. Wij kunnen tevens uw elektrotechnische werkzaamheden, schoonmaakwerkzaamheden en reparaties op ons nemen. Mogen wij u ook verhuizen? Wij zorgen er dan voor dat uw eigendommen bij uw nieuwe woonplek terechtkomen. U kunt ervan uitgaan dat wanneer wij uw huis ontruimen, wij uw bezittingen veilig bewaren in onze opslagplaats.

Neem vandaag nog contact op voor uw huisontruiming

Bent u van plan een huis te laten ontruimen en wilt u dit door ons VGM en VCA gecertificeerde bedrijf laten doen? Wij klaren uw klus snel en vakkundig. Wij zullen uw vloeren verwijderen, de woning bezemschoon opleveren en de nodige herstelwerkzaamheden uitvoeren. Benader ons vandaag nog via 085-8769979 of stuur een e-mail naar info@eurocarerotterdam.nl. Onze vakmensen komen graag bij u langs voor een grondige huisontruiming.

085-8769979