skip to Main Content
  • 24/7 bereikbaar
  • Snel en flexibel ontruiming in 1 dag
  • Laagste prijsgarantie
  • ISO en VCA gecertificeerd

Kleiner gaan wonen? Wij maken het u makkelijk

Minimalisme, kleiner wonen en het ontruimingsbedrijf

Heeft u er wel eens over nagedacht om kleiner te gaan wonen en/of voor een minimalistische levensstijl te kiezen? En wilt u graag minder spullen in uw woning in plaats van meer? Denk dan eens aan het inschakelen van een ontruimingsbedrijf zoals Eurocare Ontruiming. Tegenwoordig staat men meer stil bij de hoeveelheid spullen die men in het bezit heeft. Een overvloed aan spullen zorgt onbewust vaak voor stress. Minimalisme is dan ook de nieuwe norm. In dit blog vertelt Eurocare Ontruimingen u meer over wat wij voor u kunnen betekenen als u kleiner wilt gaan wonen.

Kleiner wonen en ‘ontspullen’kleiner gaan wonen

‘Ontspullen’ is een term waarvan u wellicht vaker heeft gehoord. Veel mensen, vooral jongeren, maken de keuze om steeds minder spullen tot hun beschikking te hebben. Dit kan om duurzame redenen zijn vanwege de invloed op het milieu, of kan ervoor zorgen dat men zich vrij voelt. Een grote hoeveelheid bezittingen is namelijk helemaal niet nodig. En kiest u er eenmaal voor om kleiner te gaan wonen, denk bijvoorbeeld aan een ‘tiny house’, dan kunnen al deze spullen hier ook niet terecht.

Neem enkel mee wat u blij maakt

Bent u van plan een kleinere woning te betrekken, dan kan het goed werken om enkel datgene wat u blij maakt mee te nemen. Op die manier verhuist u met slechts enkele dozen en laat u uw overbodige spullen achter. En dan, is het inschakelen van een ontruimingsbedrijf wellicht een goed idee.

Wat kan een ontruimingsbedrijf voor u betekenen?

Wist u dat een ontruimingsbedrijf uw woning al snel kan ontdoen van uw overbodige spullen? Wellicht bent u benieuwd wat er dan precies met deze spullen gebeurt. Als de spullen nog bruikbaar zijn, worden deze vaak naar een tweedehands winkel gebracht, zodat deze hergebruikt kunnen worden. Zijn uw spullen niet meer bruikbaar? Dan zullen deze naar de afvalverwerker worden gebracht. Het ontruimingsbedrijf kan er tevens voor zorgen dat uw oude woning bezemschoon wordt opgeleverd. Uw woning wordt gereinigd en er vindt ook een vloerverwijdering plaats. Uw muur kan hierbij ook gewit worden en eventuele gaten worden dichtgemaakt. Zonder zorgen kunt u dan straks verhuizen naar uw tiny house of kleinere woning.

Zet ook een ontruimingsbedrijf in voor uw verhuizing

Wenst u geheel ontzorgd te worden door het inschakelen van een ontruimingsbedrijf? Zodat u minimalistisch kunt leven in uw kleinere woning, of om een andere reden? Raadpleeg dan eens een specialist en vraag deze wat hij voor u kunnen betekenen. Het inzetten van een ontruimingsbedrijf hoeft niet duur te zijn. Sterker nog, vaak bent u voordeliger uit en houd u meer tijd over. Wenst u meer informatie? Benader dan een specialist in uw omgeving. Wij willen u alle succes wensen bij uw woningontruiming en de stappen die u richting duurzaam wonen gaat zetten.

085-8769979