skip to Main Content
  • 24/7 bereikbaar
  • Snel en flexibel ontruiming in 1 dag
  • Laagste prijsgarantie
  • ISO en VCA gecertificeerd

Neem contact op

Een seniorenwoning laten ontruimen?

Wilt u binnenkort een seniorenwoning laten ontruimen? Of wenst u een woning te ontruimen na een overlijden? Eurocare is uw betrouwbare partner. Wij begrijpen dat vooral wanneer een dierbare is overleden, u wilt dat de woningontruiming respectvol, discreet en zorgvuldig gebeurt. Op ons kunt u rekenen. Een seniorenwoning ontruimen of een woning ontruimen na een overlijden doen wij vakkundig en snel, met de juiste zorg en aandacht. Wenst u waterschade te laten herstellen of een woningrenovatie, zodat de woning wederom beschikbaar wordt voor de verkoop of verhuur? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Kies er vandaag nog voor om uw seniorenwoning te laten ontruimen of een woning te laten ontruimen na een overlijden door Eurocare.

Wanneer wij een woning ontruimen na een overlijden

Moeten wij een woning ontruimen na een overlijden? Of wilt u dat wij een seniorenwoning ontruimen? Een overlijden is een nare gebeurtenis, waar ons persoonlijk betrokken bedrijf respectvol mee omgaat. Wij kunnen binnen 1 dag de woning geheel ontruimen. Hierbij worden de achtergelaten bruikbare goederen met uw goedkeuring aan diverse stichtingen geschonken. De onbruikbare goederen zullen netjes verwerkt worden. Ook kunnen wij indien gewenst een grote opleveringsschoonmaak verrichten. De lampen en schroeven worden hierbij gedemonteerd, de gaten in de muren netjes dichtgemaakt en ook herstelwerkzaamheden worden door ons uitgevoerd. Onze service garandeert u vakwerk en een hoogstaande kwaliteit diensten. Ontdek onze prijzen wanneer wij een seniorenwoning ontruimen of een woning ontruimen na een overlijden. Vraag onze adviseur om meer informatie.

Voor complete schoonmaakwerkzaamheden maken wij graag een afspraak met u

Wij maken de seniorenwoning klaar voor de verkoop of verhuur

Wilt u wanneer wij de seniorenwoning ontruimen deze ook direct klaar laten maken voor de verkoop of verhuur? Zet ons, wanneer wij een woning ontruimen na een overlijden, ook in voor een totale woningrenovatie. Zo kunnen wij nieuwe badkamers en keukens plaatsen en loodgieterswerkzaamheden verrichten. Ook zijn wij inzetbaar voor schoonmaakwerkzaamheden, elektrotechnische werkzaamheden en reparaties. Bent u senior en wilt u uw spullen naar een nieuw onderkomen laten verhuizen? Wij verzorgen ook uw gehele verhuizing. Wanneer wij uw woning ontruimen, bewaren wij uw bezittingen veilig in onze opslagplaats of verhuizen wij deze direct naar de nieuwe plek van bestemming.

Benader ons vandaag nog voor de gewenste woningontruiming

Is het tijd om een seniorenwoning te ontruimen? Of wenst u een woning te ontruimen na een overlijden? Bij ons ligt uw woningontruiming in goede handen. Ontdek onze hoogwaardige kwaliteit service. Laat ons de gehele woningschoonmaak op ons nemen, waarbij wij de vloeren verwijderen en herstelwerkzaamheden uitvoeren. Bel ons via 085-8769979 of stuur een e-mail naar info@eurocarerotterdam.nl. Wij ondersteunen u graag wanneer u een seniorenwoning wilt laten ontruimen of een woning wenst te ontruimen na een overlijden.

085-8769979