skip to Main Content
  • 24/7 bereikbaar
  • Snel en flexibel ontruiming in 1 dag
  • Laagste prijsgarantie
  • ISO en VCA gecertificeerd

Neem contact op

Uw specialist in vloerverwijdering

Bent u op zoek naar een specialist in vloerverwijdering? Laat de vakmensen van Eurocare uw vloeren verwijderen. Wij hebben ervaring in deze specialistische, fysiek zware en tijdrovende klus. Elk soort vloerbedekking kunnen wij vakkundig en goedkoop voor u verwijderen en afvoeren. Het verwijderen van vloeren omvat veel meer dan de vloerbedekking eruit trekken. Denk aan het bijwerken van de ondervloer en herstelwerkzaamheden. Schakel ons direct in en laat ons uw vloeren verwijderen.

Ontdek hoe wij vloeren verwijderen

Als u ons inschakelt voor vloerverwijdering, kunnen wij al uw vloerbedekkingen verwijderen. Wij hebben namelijk ervaring met alle soorten vloeren. Denk aan tapijt, linoleum, parket, vinyl en laminaat. Voor het verwijderen van grote oppervlaktes gelijmde vloeren gebruiken wij speciale machines. Hiermee verwijderen uw vloer eenvoudig, netjes en snel, zonder de ondervloer te beschadigen. Ontstaat er onverhoopt alsnog een kleine beschadiging? Dan kunnen wij deze meteen voor u herstellen. Eventuele gaten vullen we op en de vloer wordt geheel glad opgeleverd, zodat deze gereed is voor nieuwe vloerbedekking!

Het verwijderen van vloeren in een notendop

Voor elke vloersoort gebruiken de best passende materialen. Soms is het voldoende te werken met een breekhamer, een koevoet en een gewone hamer. Blijkt dit niet voldoende? Dan zetten we onze speciale machines in. Lukt het alsnog niet de vloer te verwijderen? In extreme gevallen pakken we de cirkelzaag erbij. Zodra de vloer losgetrokken is, voeren wij deze netjes af. Al deze diensten bieden wij aan tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Bovendien staan wij voor elke particuliere en zakelijke klant klaar. Of de vloerverwijdering nou op de begane grond of op 10 hoog moet gebeuren. En of het nou gaat om 20 of 200 vierkante meter.

Profiteer van onze voordelen bij de vloerverwijdering

Schakelt u ons in voor een vloerverwijdering? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Uw vloer is al in één dag verwijderd
  • Uw pand wordt volledig schoon opgeleverd
  • U kunt onze diensten eenvoudig per pin betalen
  • U kiest voor een ISO en VCA gecertificeerde partner
  • U hoeft zelf niets te regelen en wordt compleet ontzorgd

Schakel ons direct in voor de vloerverwijdering.

Laat ons uw vloeren verwijderen

Moeten alle vloeren uit uw bedrijfspand of woning? Benader ons dan, zodat wij elke vloer vakkundig kunnen lostrekken en afvoeren. Wij zorgen voor een snel en schoon resultaat. U bereikt ons door te bellen naar 085-8769979 of stuur een e-mail naar info@eurocarerotterdam.nl. Wij verzorgen graag die gewenste vloerverwijdering.

085-8769979