skip to Main Content
 • 24/7 bereikbaar
 • Snel en flexibel ontruiming in 1 dag
 • Laagste prijsgarantie
 • ISO en VCA gecertificeerd

Neem contact op

Laat ons die illegale wietplantage ontruimen

Heeft u zojuist een hennepkwekerij ontdekt? Laat Eurocare de wietplantage geheel ontruimen. Een hennepplantage in uw woning of bedrijfspand kan veel schade en ellende teweeg brengen. Wij kunnen u ondersteunen wanneer u deze illegale wietplantage wilt ontruimen. Wanneer u de politie inschakelt, zullen enkel de planten vernietigd worden. Veelal zijn de huurders niet aanwezig of zitten deze vast. Vaak blijft u dan achter met een onverhuurbare ruimte of een onveilige bedrijfsruimte of woning. Indien u ons de ongewenste hennepkwekerij laat ontruimen, zorgen wij weer voor een veilige, leefbare bedrijfsruimte of woning.

Wietplantage Eurocare ontruiming

Voor complete schoonmaakwerkzaamheden maken wij graag een afspraak met u

Werkwijze wanneer wij de wietplantage ontruimen

Nadat u de politie heeft ingeschakeld en deze de woning heeft vrijgegeven, kunnen wij snel ter plaatse zijn om de wietplantage te ontruimen. Voorafgaand plannen wij eerst een bezichtiging om de ruimte nader te bekijken. Aan de hand daarvan geven wij u een beeld van de werkzaamheden die verricht moeten worden en een indicatie van de hieraan verbonden kosten. Eurocare zorgt ervoor dat de hennepkwekerij zo spoedig mogelijk ontruimd wordt. Wij brengen het pand in haar oorspronkelijke staat terug en maken deze klaar voor de verkoop of verhuur. Een wietplantage ontruimen is een gevaarlijke en zware taak. Besteed deze daarom uit aan Eurocare, zodat wij met onze kennis en kunde de hennepkwekerij veilig kunnen ontruimen.

Wat verwijderen wij bij de ontruiming van een wietplantage?

Gedurende de ontruiming van de wietplantage demonteren en ontmantelen wij alle randapparatuur op een veilige manier. Denk aan lampen, afzuigkappen en koolstoffilters.
Zo herstellen wij ook alle toegebrachte schade binnen de ruimte. De elektrische installatie wordt zorgvuldig ontmanteld en in haar originele staat teruggebracht. De beregeningsinstallatie wordt ontmanteld, waarbij wij ervoor zorgen dat er geen additionele waterschade ontstaat. De schadelijke stoffen die gebruikt zijn bij de wietteelt voeren wij verantwoord af.

Wat gebeurt er als u Eurocare uw wietplantage laat ontruimen

 • Nadat u contact met ons hebt opgenomen voor wietplantage ontruimen, komen wij spoedig bij u langs voor veilige en professionele ontruiming van uw woning of bedrijfspand
 • Wij ontmantelen en verwijderen gevaarlijke elektrische bedrading en andere onveilige installaties en brengen de ruimte weer terug in originele staat.
 • We demonteren “zelf gemaakte” en vaak onveilige stellages op een secure wijze zodat verdere schade aan de ruimte uitblijft.
 • We demonteren en verwijderen randapparatuur zoals lampen, afzuigers, koolstoffilters en overige onderdelen van de wietplantage.
 • Bij schade aan wanden, vloeren of plafonds vullen wij gaten en scheuren op.
 • Ook overige schade aan uw woning of bedrijfspand door illegale hennepkwekerij wordt hersteld.
 • Wij zorgen voor de afvoer van al het afval en eventuele gevaarlijke stoffen die zijn achtergebleven als gevolg van de wiet / hennep teelt.

Maak vandaag nog een afspraak met ons voor wietplantage ontruiming

Mogen wij de wietplantage efficiënt ontruimen? En wilt u dat wij het pand bezemschoon opleveren? Benader ons dan vandaag nog en maak een afspraak. Wij zijn 24/7 bereikbaar. U kunt ons dan ook elk gewenst moment van de dag oproepen. Laat onze experts snel bij u langskomen. En wist u dat u na de oplevering van het pand de factuur eenvoudig via de PIN kunt voldoen? Bel ons via 085-8769979 of stuur een e-mail naar info@eurocarerotterdam.nl. Wij komen graag langs om de hennepkwekerij te ontruimen en het pand weer bezemschoon op te leveren.

085-8769979