skip to Main Content
  • 24/7 bereikbaar
  • Snel en flexibel ontruiming in 1 dag
  • Laagste prijsgarantie
  • ISO en VCA gecertificeerd

Neem contact op

Uw betrouwbare partner in woningontruiming

Staat er een woningontruiming op de planning? Laat uw woning vakkundig en snel ontruimen door Eurocare. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontruimen van diverse panden. Bij ons bent u op de juiste plek wanneer u een bedrijfsruimte wilt laten ontruimen, een seniorenwoning wilt laten ontruimen of een woning wilt laten ontruimen na een overlijden. Ook kunt u bij ons terecht wanneer u waterschade wilt laten herstellen, een woningrenovatie behoeft of een hennepkwekerij wilt laten ontruimen. Kortom, wij zijn uw betrouwbare partner voor alles omtrent woningontruiming.

Onze werkwijze bij een woningontruiming

Wenst u ons uit te nodigen om een woning te ontruimen? Dan gaan wij zeer discreet en vakkundig te werk. Al binnen 1 dag kunnen wij uw woning ontruimen. De eventueel achtergelaten goederen worden met goedkeuring van u aan diverse stichtingen geschonken. Wat na de woningontruiming onbruikbaar blijkt, wordt verantwoord verwerkt. Ook verwijderen wij uw vloeren. De lampen en schroeven in het huis worden door ons gedemonteerd en gaten maken wij netjes dicht. Wij kunnen een algehele opleveringsschoonmaak uitvoeren, waarbij wij zowel kleine als grote herstelwerkzaamheden uitvoeren. Wij garanderen u vakwerk van hoogstaande kwaliteit en uitmuntende service.
En dat allemaal tegen een scherpe prijs. Maak vandaag nog een afspraak voor een uitvoerige woningontruiming of vraag onze adviseur om meer informatie.

Voor complete schoonmaakwerkzaamheden maken wij graag een afspraak met u

Woning ontruimen voor de verkoop of verhuur

Indien u een woning snel weer wilt verkopen of verhuren, kunnen wij gedurende dat wij uw woning ontruimen ook renovaties verrichten. Zo zijn wij inzetbaar voor het plaatsen van badkamers en keukens, verrichten wij loodgieterswerkzaamheden en kunnen wij de woning opnieuw schilderen. Gedurende de woningontruiming zullen wij ook elektrotechnische werkzaamheden, reparaties en schoonmaakwerkzaamheden verrichten. Heeft u hulp nodig met verhuizen na een woningontruiming? Wij zorgen ervoor dat uw spullen snel op de nieuwe plek van bestemming aanwezig zijn. Wanneer wij de woning ontruimen, kunnen wij uw eigendommen tevens tijdelijk opslaan. Zo bent u ervan verzekerd dat uw spullen na de woningontruiming op een veilige plek bewaard blijven.

Laat ons de gewenste woning ontruimen

Wilt u een woningontruiming laten verrichten? Laat ons uw vloeren verwijderen, herstelwerkzaamheden verrichten en de woning schoon opleveren. Maak vandaag nog kennis met ons VGM en VCA gecertificeerde bedrijf. Neem contact met ons op via
085-8769979 of stuur een e-mail naar info@eurocarerotterdam.nl. Wij komen graag bij u langs om discreet, vakkundig en snel de woning te ontruimen.

085-8769979