skip to Main Content
  • 24/7 bereikbaar
  • Snel en flexibel ontruiming in 1 dag
  • Laagste prijsgarantie
  • ISO en VCA gecertificeerd

Woningontruiming Zoetermeer

Laat ons in Zoetermeer het pand ontruimen

Eurocare is graag uw partner als u een huis wilt laten ontruimen in Zoetermeer. Naast diensten in woningontruiming bieden wij ook diensten in bedrijfsontruiming aan. Als wij een woning of bedrijfspand ontruimen, pakken we alle benodigde taken op. Zo komen wij ook graag waterschade herstellen, een woning renoveren (inclusief de vloerverwijdering), een wietplantage ontruimen en een seniorenwoning ontruimen na een overlijden. Kortom, u hoeft in Zoetermeer niet meer verder te zoeken naar een partner in het ontruimen, opruimen en schoonmaken van woningen en bedrijfspanden!

Ontdek hoe wij een woningontruiming in Zoetermeer verzorgen

Als wij een woning ontruimen, gebeurt dit vakkundig, discreet en netjes. Dit geldt bij een gewone huisontruiming, maar zeker ook als we een woning mogen ontruimen na een overlijden of als we een seniorenwoning mogen ontruimen. Enige achtergelaten niet-bruikbare goederen die we tegenkomen, laten we op verantwoorde wijze verwerken. Achtergebleven, bruikbare goederen die we aantreffen, schenken we aan geselecteerde stichtingen. Een woning ontruimen we tot slot zeer uitvoerig. Zo komen we graag ook de vloeren verwijderen, een woningrenovatie verzorgen en voltooien we de klus met een opleveringsschoonmaak. Wij werken niet alleen zo compleet als we een woning ontruimen, maar ook als we een bedrijfspand ontruimen of renoveren.

Voor complete schoonmaakwerkzaamheden maken wij graag een afspraak met u

Profiteer in Zoetermeer van al onze diensten

Heeft u geen standaard woningontruiming of bedrijfsontruiming voor ons klaarliggen als klus? Geen probleem. Wij draaien onze hand er niet voor om een wietplantage te ontruimen. In het ontruimen van een hennepkwekerij zijn wij namelijk gespecialiseerd. Maar ook als u iemand zoekt voor het herstel van de waterschade in uw woning of bedrijfspand, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zelfs een complete woningrenovatie of bedrijfsrenovatie verzorgen. En uiteraard volbrengen we na deze werkzaamheden een volledige bouwschoonmaak. Inderdaad, wij zijn ISO en VCA gecertificeerd. Zo mag u onze diensten eenvoudig per pin betalen. Nodig ons direct bij u uit in Zoetermeer.

SGS ISO9001:2008

VCA logo

Schakel ons vanuit Zoetermeer in om het huis te ontruimen

Wilt u ons inschakelen voor de huisontruiming in Zoetermeer? Nodig ons dan uit om de woning te ontruimen. Wij kunnen alleen het pand ontruimen, maar vinden het ook geen probleem tevens enige waterschade te herstellen, de vloeren te verwijderen en een opleveringsschoonmaak te verzorgen. Wij staan garant voor een uitmuntende service, topkwaliteit en de laagste prijsgarantie. Bel naar 085-8769979 of stuur een e-mail naar info@eurocarerotterdam.nl, dan komen wij in Zoetermeer een bedrijf ontruimen, een seniorenwoning ontruimen na een overlijden, een bedrijfsrenovatie verzorgen of een hennepkwekerij ontruimen!

085-8769979